Orders are dispatched every 3 working hours
Superfast wordwide delivery with Fedex
100% authentic products

Nike Air Max 97 Clear Emerald

921826-013
  •  
    Free shipping above 120 Eur wordwide
    Express delivery including track & trace
  •  
    Ordered before 14h = shipped today

Notify me when this product back to stock:

Details

Nike Air Max 97 batelius sukūrė dizaineris Christian Tresser, kurį aptakių kedų kūrybai įkvėpė greitaeigiai Japonijos traukianiai. Dėl šios priežasties pasirodė išskirtinė AM97 versija, pavadinimu, kuris tarsi nuoroda į įkvėpimo šaltinį - "Silver Bullet". Šis batelių modelis yra išskirtinis tuo, jog juose pirmą kartą panaudota oro pagalvė, integruota per visą avalynės padą. Be kita ko, tai buvo ir pirmieji bateliai, kuriuose panaudota išskirtinė suvarstymo sistema: raištelių kilpos yra paslėptos viduje, kas sužavėjo tūkstančius gerbėjų. Sukurti profesionaliems bėgikams, laikui bėgant AM97 išsikovojo populiarumą kaip laisvalaikio avalynės pasirinkimas.

Svarbu paminėti, jog 1997-ieji buvo tarsi pradžia neįprastų formų avalynei. Tuo metu kreivos linijos bei šviesą atspindinčios detalės batelių dizaine, paremtos masyviu oro pagalvės "burbulu" atrodė labai radikaliai. Pirmiausia savo populiarumą Air Max 97 bateliai pelnė Europoje, o tik vėliau išpopuliarėjo ir JAV. Įdomu pastebėti, kad atsiradus "Le Silver" batelių versijai, jie tapo neatsiejama Italų stiliaus dalimi. Batelių dizaine naudoti šviesą atspindinčias detales dizainerį įkvėpė kalnų dviratis, kurio metalinis rėmas, pagamintas iš sidabru tviskančio aliuminio patraukė Christian dėmesį ir sužadino jam dar vieną kūrybinį įkvėpimą.

Jau ne vieną dešimtmetį skaičiuojantis batelių modelis patyrė ir susižavėjimo, ir neapykantos akimirkas. Nors Air Max 97 ir nėra tas modelis, kuris gali pasigirti ypač ilgu bendradarbiavimo sąrašu, tačiau prie pasaulinio kedų populiarumo prisidėjo bendri darbai su Sony PlayStation, Shady Records bei su Japonijos Kashima Antlers futbolo komanda.

  • * Orders received before 1 p.m., with selected delivery via FEDEX, Omniva or Venipak, will be shipped the same business day.
  • * Orders accepted on the weekend will be shipped on Monday. Couriers deliver the goods within 1-3 working day.
  • * Orders to Russia and South America are delivered by Lithuanian post and are sent by registered priority mail and delivery may take 3- 5 weeks. Delivery costs 12 EUR.

All data sent to the website is fully encrypted and payments are accepted through external secure banking systems:

VISA, MasterCard, PayPal
You can pay for the goods in advance with credit and debit cards VISA, MasterCard or PayPal.

Electronic banking
Swedbank, SEB, Luminor, Šiaulių bankas, Citadele, Paysera.

  • Wordwide delivery within 1-5 working days
  • 30 days money back guarantee
  • Packed in a Double Box
  • Original brands