Orders are dispatched every 3 working hours
Superfast wordwide delivery with Fedex
100% authentic products

Nike Wmns Air Max 95 Premium

807443-201
  •  
    Free shipping above 120 Eur wordwide
    Express delivery including track & trace
  •  
    Ordered before 14h = shipped today

Notify me when this product back to stock:

Details

Pasakojant apie Air Max 95 atsiradimo aplinkybes, svarbu paminėti, jog Sergio Lozano kūrybai didelę įtaką padarė kitas avalynės dizaineris - Tinker Hatfield. Besidalindamas savo prisiminimais, Lozano pabrėžia, jog kurdamas dizainą nuolat galvoje išsikeldavo klausimą, tokį patį, kurį savo kūrybai užduodavo Tinker - "Kokią istoriją tai pasakoja?".

Taigi, Air Max 95 istorija prasidėjo lietingą dieną, dizaineriui bežiūrint pro, Oregone esančio, ofiso langą. Pro langą Sergio stebėjo ežerą ir medžius, ilgai netrukus pradėjo fotografuoti lietaus sudaromą žemės eroziją. Taip dizaineris sugalvojo, jog būtų puiku, jeigu naujasis batelių dizainas perteiktų erozijos bruožus, tiek kiek juos įmanoma perteikti. Tačiau, jo įkvėpimo istorija tuo neapsiribojo, daugiau idėjų kilo iš žmogaus kūno anatomijos - raumenų bei slankstelių formos taip pat buvo užkoduotos Air Max 95 batelių dizaine. Galiausiai Nike Air Max 95 pasižymėjo tokiais paviršiaus sluoksniais, kurie priminė žmogaus kūną bei raumenis. Raištelius prilaikančios kilpos priminė šonkaulius, batelių padas stuburą, o erozijos proceso paveiktas uolienos perteiktos batelių šonuose integruotose juostelėse.

Pirmųjų batelių dominuojanti spalva pilka - buvo pasirinkta ne be reikalo. Nors dizaineris buvo įspėtas, jog pilka neparsiduoda ir apie kitokias negatyvias spalvos savybes, jis sekė savo intuicijos ir siekdamas, kiek įmanoma, labiau sumažinti purvo matomumą, Lozano pasirinko būtent pilką spalvą, o neoninė geltona spalva buvo pasirinkta dėl tuometinės Nike tendencijos: ryškių spalvų taikymo bėgimo avalynės kategorijoje.

Pirmasis Air Max 95 prototipas visai neturėjo Nike logo, tačiau galiausiai dizaineris logotipą integravo labai minimalų, tokioje vietoje, kurioje nebūtų atitraukiama dėmesio nuo bendro avalynės dizaino. Taip pat Air Max 95 buvo pirmasis batelių modelis iš Nike, kuriame matoma oro pagalvė panaudota ir priekinėje pado dalyje.

  • * Orders received before 1 p.m., with selected delivery via FEDEX, Omniva or Venipak, will be shipped the same business day.
  • * Orders accepted on the weekend will be shipped on Monday. Couriers deliver the goods within 1-3 working day.
  • * Orders to Russia and South America are delivered by Lithuanian post and are sent by registered priority mail and delivery may take 3- 5 weeks. Delivery costs 12 EUR.

All data sent to the website is fully encrypted and payments are accepted through external secure banking systems:

VISA, MasterCard, PayPal
You can pay for the goods in advance with credit and debit cards VISA, MasterCard or PayPal.

Electronic banking
Swedbank, SEB, Luminor, Šiaulių bankas, Citadele, Paysera.

  • Wordwide delivery within 1-5 working days
  • 30 days money back guarantee
  • Packed in a Double Box
  • Original brands